Сподели

Разположена в Бевърли Хилс, на площ от 743 кв.м., двуетажната резиденция е проектирана така, че да се слее със заобикалящия я пейзаж. 23-метров басейн с безкрайни ръбове на три от своите четири страни, разполовява къщата и свършва под голям дъб. Покривът на сградата е покрит с ядливи билки, за да засили усещането за сливане с околната среда.

Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
двуетажна резиденция от walker workshop
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър
Снимка/Джо Флетчър

Напишете отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here