Сподели

Украинецът Костянтин Кувика от Plan Bureau е проектирал ваканционна къща, дизайнът на която имитира асиметрията на планинския ландшафт. Къщата е на три нива. Стаите в нея са достатъчно просторни за уютен престой, без клаустрофобия, а от асиметричните прозорци влиза достатъчно естествена светлина.

Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
къща която имитира асиметрията на планинския ландшафт
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал
Снимка/А. Мариненко, А. Ковал

Напишете отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here